Nyhetsbrev April 2020

April 2020

 

Kontoret

Kontoret har stängt tills vidare på grund av coronaviruset, men ni kan fortfarande nå oss på telefon tisdagar och torsdagar 17:30 – 19:30, eller på mejlen. Vi försöker svara på mejlen så ofta vi kan.

Ventilationen

Tyvärr blev ventilationskontrollen som skulle ske nu i mars inte av på grund av företagets riktlinjer gällande coronaviruset. Vi i styrelsen fick också veta samma dag som dom skulle komma att kontrollen inte skulle bli av. Vi ber jättemycket om ursäkt till alla som var hemma och väntade på ventilationsföretaget. Om vi hade blivit informerade tidigare hade vi självklart meddelat er boende.

Porttelefon

Arbetet med porttelefonerna fortsätter och planen är det ska vara klart ungefär i slutet av maj. Blanketten som ska fyllas i om ni vill koppla nummer till porttelefonen skickas med detta informationsbrev, där står även när den kan lämnas in på kontoret på Ekholmsvägen 220. Blanketten finns redan nu på hemsidan och vi önskar att ni i första hand att ni fyller i den och mejlar den till oss, så vi slipper träffa så många olika personer på kontoret just nu med tanke på coronaviruset.

Cykelrummen

Vi kommer påbörja rensning av cykelrummen. Se separat informationsblad.

Målning/renovering av trapphusen

Målning av trapphusen har påbörjats i huset med portarna 206 - 210. Det är inte bestämt än vilket hus som kommer målas därefter, men det kommer sättas upp lappar i det huset ungefär en vecka innan arbetet ska påbörjas. Vi kommer även byta ut lamporna i alla portar och källargångar från det nuvarande varma gulaktiga ljuset till ett mer kallt vitt ljus.

Föreningslokal

Vi har påbörjat renovering av den gamla tvättstugan i port 224 till föreningslokal. Containern som finns utanför port 224 är inte till för boendes grovsopor utan används av företaget som renoverar lokalen. Vänligen respektera detta!

Med vänlig hälsning Styrelsen