Nyhetsbrev December 2019

Kontoret

Under julhelgerna kommer kontoret på tisdagar att vara stängt. Det kommer vara stängt mellan 24 december fram till den 14 januari. Telefonen kommer också att vara stängd mellan dom datumen.

Renoveringar

Vi väntar fortfarande på bygglov för fönsterbyte, alltså kommer inget att hända de närmaste månaderna. Under hösten var ett företag här och inspekterade våra hus och upprättade en underhållsplan. Enligt dem är taken i väldigt dåligt skick och behöver renoveras snarast. Vi har nu börjat undersöka möjligheterna kring renovering av taken. Detta är inte heller något som kommer ske inom de närmsta månaderna då stora renoveringar tar tid att planera, men vi vill hålla er uppdaterade på vad vi arbetar med.

Brandrisk

Nu under jultider tänder man mycket levande ljus, kom ihåg att släcka dem när ni inte är i närheten, det är så lätt hänt att det börjar brinna. Tänk också på att hålla trapphusen tomma från lösa föremål som till exempel cyklar, barnvagnar och skor. Detta då det medför svårigheter vid utrymning om det skulle börja brinna. Ifall det skulle bli en oanmäld kontroll och det skulle finnas saker i trapphusen så blir föreningen skyldig att betala böter.

Cykelrummen

Kom ihåg att man bara får förvara cyklar och barnvagnar i cykelrummen. I januari kommer vi att göra en genomgång av vad som finns i cykelrummen.

Tvättstugorna

Tänk på att alltid felanmäla maskiner som inte fungerar, detta gör du lättast på vår hemsida. Det gör ingenting om det blir flera felanmälningar på samma maskin, det är bättre att det anmäls så att Jensen kan åtgärda felet så fort som möjligt.

 

Styrelsen vill önska alla en god jul!