Nyhetsbrev Maj 2019

Stambytet

Nu har vi äntligen blivit färdiga med fakturorna angående tillval som gjordes under stambytet. Om beloppet överstiger 10 000kr kommer betalningen delas upp i tre månader, annars kommer betalningen göras som ett engångsbelopp. Betalningen kommer finnas med i avgifts/hyresavin från Rådrum. Första betalningen kommer ske nu i juni. Summan är baserad på fakturor som vi har fått från Kakelgallerian, kontakta oss om det är någonting som inte stämmer!

Gräsmattorna

Som ni kanske ha märkt har vi börjat med upprustning av gräsmattorna. Det ska läggas nytt gräs, planteras nya buskar och blommor. Vi ska även försöka få bort ”genvägarna” som folk har gjort på gräsmattorna. Så använd helst gångvägarna, tack!

Ventilationen

I december gjordes det en genomgång av ventilationen i alla lägenheter. Tyvärr har inte det företaget fullföljt sitt uppdrag och vi har hittat ett nytt företag som ska gå igenom ventilationen och åtgärda de fel som finns. Mer information om när det ska ske kommer senare.

Utomhusbelysning

Nu är ny el dragen till gatlyktan som finns vid trapporna mellan portarna 228 – 230. Så nu lyser den som den ska!

Grillning

Vi ber er att snälla inte grilla på gårdarna. Detta med tanke på brandrisken och att det kan komma in rök i lägenheterna. Det finns en grillplats på lekplatsen vid skolan.

 

Med vänlig hälsning,

Styrelsen